turnir-ploiesti.jpg

După Festivalul Magie, Feerie și Povești, în perioada 13 - 15 iulie, pe Bulevardul Independenței va avea loc un nou eveniment organizat de primărie: Ploiești - Târg Domnesc. Pentru prima dată, în cadrul evenimentului, va fi organizat și un turnir.

Cu aproape o lună înainte de evenimentul anunțat, Primăria Ploiești a scos la licitație spectacolul ecvestru. Turnirul ar urma să aibă loc pe 14 iulie, în intervalul orar 11.00 - 12.00, pe Bulevardul Independenței din Ploiești.

Câștigătorul licitației este obligat să ofere un spectacol prin reproducerea unui turnir, caii urmând să aibă echipament de epocă. Nu vor lipsi nici prințesele, prinții și cavalerii. În cadrul spectacolului, municipalitatea a solicitat să se permită accesul copiilor lângă cai. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fel ca la celelalte evenimente, pe durata Târgului Domnesc, respectiv în perioada 12 - 15 iulie, circulația pe Bulevardul Independenței va fi întreruptă. (foto cu caracter ilustrativ)


Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Razie în Oborul Ploiești - FOTO

Oborul din Ploiești se află sâmbătă în vizorul polițiștilor care au demarat o acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților în domeniul comerțului. Astfel, la această oră, polițiști din cadrul Serviciului de...