turnir-ploiesti.jpg

După Festivalul Magie, Feerie și Povești, în perioada 13 - 15 iulie, pe Bulevardul Independenței va avea loc un nou eveniment organizat de primărie: Ploiești - Târg Domnesc. Pentru prima dată, în cadrul evenimentului, va fi organizat și un turnir.

Cu aproape o lună înainte de evenimentul anunțat, Primăria Ploiești a scos la licitație spectacolul ecvestru. Turnirul ar urma să aibă loc pe 14 iulie, în intervalul orar 11.00 - 12.00, pe Bulevardul Independenței din Ploiești.

Câștigătorul licitației este obligat să ofere un spectacol prin reproducerea unui turnir, caii urmând să aibă echipament de epocă. Nu vor lipsi nici prințesele, prinții și cavalerii. În cadrul spectacolului, municipalitatea a solicitat să se permită accesul copiilor lângă cai. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fel ca la celelalte evenimente, pe durata Târgului Domnesc, respectiv în perioada 12 - 15 iulie, circulația pe Bulevardul Independenței va fi întreruptă. (foto cu caracter ilustrativ)


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...