turnir-ploiesti.jpg

După Festivalul Magie, Feerie și Povești, în perioada 13 - 15 iulie, pe Bulevardul Independenței va avea loc un nou eveniment organizat de primărie: Ploiești - Târg Domnesc. Pentru prima dată, în cadrul evenimentului, va fi organizat și un turnir.

Cu aproape o lună înainte de evenimentul anunțat, Primăria Ploiești a scos la licitație spectacolul ecvestru. Turnirul ar urma să aibă loc pe 14 iulie, în intervalul orar 11.00 - 12.00, pe Bulevardul Independenței din Ploiești.

Câștigătorul licitației este obligat să ofere un spectacol prin reproducerea unui turnir, caii urmând să aibă echipament de epocă. Nu vor lipsi nici prințesele, prinții și cavalerii. În cadrul spectacolului, municipalitatea a solicitat să se permită accesul copiilor lângă cai. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fel ca la celelalte evenimente, pe durata Târgului Domnesc, respectiv în perioada 12 - 15 iulie, circulația pe Bulevardul Independenței va fi întreruptă. (foto cu caracter ilustrativ)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.