stadionul-ilie-oana-ploiesti-bunuri.jpg

Administratorul judiciar al SC FC Petrolul Ploiești SA a trecut deja pe la stadionul Ilie Oană, anunțând intenția de a realiza o nouă evaluare a bunurilor mobile și a obiectelor de inventar în vederea valorificării acestora.

Stadionul a fost reabilitat în anul 2011 de către Primăria Ploiești. Câteva luni mai târziu, printr-o hotărâre de Consiliu Local (Vezi AICI), stadionul a fost inclus în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Ploiești.

La acea dată, la proiectul de hotărâre a fost prezentată și lista bunurilor care figurau în Anexa 1 a procesului verbal de recepție a lucrărilor, iar aici nu vorbim numai de imobilul în sine și de teren, ci și de scaune, casa de bilete, instalația de degivrare, instalația de drenaj, inclusiv o serie de echipamente precum instalația de sonorizare, nocturna și instalația video de supraveghere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La mai bine de șase ani de la semnarea procesului de recepție, Stadionul Ilie Oană revine din nou în centrul atenției după ce, potrivit unor surse, administratorul judiciar al SC Petrolul Ploiești SA, societatea Via Insolv SPRL, și-a anunțat intenția de a realiza o nouă evaluare a bunurilor mobile și a obiectelor de inventar în vederea vânzării acestora.

Vorbim de bunuri care, susțin sursele noastre, au fost achiziționate de SC FC Petrolul Ploiești, în baza protocolului încheiat cu municipalitatea.

Potrivit acelorași surse pe listă  ar figura inclusiv sistemul de iluminat, sistemul de iluminat arhitectural, sistemul de sonorizare și chiar o serie de termopane montate în zona spațiilor de la stadion.

Anexa 1 la procesul verbal de recepție a lucrărilor de la Stadionul Ilie Oană::

anexa-1-proces-recepție.png

anexa-2.jpg

 

 

anexa-3.jpg