stadionul-ilie-oana-ploiesti-bunuri.jpg

Administratorul judiciar al SC FC Petrolul Ploiești SA a trecut deja pe la stadionul Ilie Oană, anunțând intenția de a realiza o nouă evaluare a bunurilor mobile și a obiectelor de inventar în vederea valorificării acestora.

Stadionul a fost reabilitat în anul 2011 de către Primăria Ploiești. Câteva luni mai târziu, printr-o hotărâre de Consiliu Local (Vezi AICI), stadionul a fost inclus în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Ploiești.

La acea dată, la proiectul de hotărâre a fost prezentată și lista bunurilor care figurau în Anexa 1 a procesului verbal de recepție a lucrărilor, iar aici nu vorbim numai de imobilul în sine și de teren, ci și de scaune, casa de bilete, instalația de degivrare, instalația de drenaj, inclusiv o serie de echipamente precum instalația de sonorizare, nocturna și instalația video de supraveghere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La mai bine de șase ani de la semnarea procesului de recepție, Stadionul Ilie Oană revine din nou în centrul atenției după ce, potrivit unor surse, administratorul judiciar al SC Petrolul Ploiești SA, societatea Via Insolv SPRL, și-a anunțat intenția de a realiza o nouă evaluare a bunurilor mobile și a obiectelor de inventar în vederea vânzării acestora.

Vorbim de bunuri care, susțin sursele noastre, au fost achiziționate de SC FC Petrolul Ploiești, în baza protocolului încheiat cu municipalitatea.

Potrivit acelorași surse pe listă  ar figura inclusiv sistemul de iluminat, sistemul de iluminat arhitectural, sistemul de sonorizare și chiar o serie de termopane montate în zona spațiilor de la stadion.

Anexa 1 la procesul verbal de recepție a lucrărilor de la Stadionul Ilie Oană::

anexa-1-proces-recepție.png

anexa-2.jpg

 

 

anexa-3.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.