asfaltare-soseaua-vestului.jpg

La doi ani după modernizarea și reabilitarea liniilor de tramvai, pe anumite tronsoane au apărut crăpături în asfalt.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a precizat că au existat discuții cu reprezentanții societății care a efectuat lucrările, în cel mai scurt timp urmând să se intervină pentru efectuarea de reparații.

Citește și: Asfaltul de pe Șoseaua Vestului a început să crape - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trebuie precizat că pe Șoseaua Vestului proiectul inițial nu a inclus decopertarea totală, așa cum s-a întâmplat pe alte artere de circulație, acesta fiind și motivul pentru care municipalitatea încearcă să afle și care este motivul deteriorării asfaltului pe anumite porțiuni.

„Deși în proiect s-a susținut că acolo au fost făcute niște sondaje geo, stratul de suport pentru asfalt nu este corespunzător”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, precizând că pe Șoseaua Vestului, în momentul modernizării liniilor de tramvai, s-au efectuat numai reparații prin realizarea a două straturi de asfalt. „Nu s-a lucrat și a partea de infrastructură”, a mai precizat Dobre, susținând că tronsonul va fi reabilitat.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.