fbpx

post-secretar-scos-concurs.jpg

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de secretar al municipiului Ploiești. De-a lungul timpului, postul a fost ocupat de mai multe persoane, cele mai multe exercitându-și funcția pe durată determinată.

Concursul pentru ocuparea funcției de secretar al municipiului Ploiești se va organiza conform unui calendar. Astfel, 02 iulie 2018 este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Proba scrisă este programată pe 12 iulie 2018, la ora 10:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

De-a lungul timpului, mai multe persoane au deținut această funcție, numai în ultimii trei ani peste cinci persoane având calitatea de secretar al municipiului, în special pe durată determinată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Laurențiu Dițu, noul secretar al municipiului Ploiești

Ultima persoană care a deținut această funcție este Laurențiu Dițu. Acesta s-a transferat de la Prefectura Prahova pe un post de consilier la Serviciul Juridic al Primăriei Ploiești, ulterior fiind numit secretar al municipiului Ploiești.

La finele lunii aprilie, Dițu a solicitat să revină pe postul de consilier juridic în cadrul Primăriei Ploiești, însă a continuat să exercite funcția de secretar al municipiului Ploiești.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg