fbpx

decizie-consiliul-judetean-prahova.jpg

Ministerul Dezvoltării a solicitat un punct de vedere Consiliului Județean Prahova cu privire la posibilitatea de preluare a unor tabere școlare, dar și a unor spații în care își desfășoară activitatea unele cluburi sportive, care în prezent sunt în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului.

Printr-o adresă transmisă de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, la începutul lunii mai, a fost comunicată lista bunurilor imobile care vor face face obiectul transferului din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, în domeniul public al unității administrative teritoriale.

Motivul unui astfel de transfer îl reprezintă nu doar continuarea descentralizării, ci și intenția de desființare a direcțiilor județene pentru sport și tineret.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, pe lângă taberele școlare, Ministerul Dezvoltării intenționează să transmită în administrarea autorităților locale cluburile sportive și casele de cultură ale studenților.

Când vine vorba însă despre taberele școlare, multe dintre acestea sunt într-o stare jalnică, ani la rând neexistând nici măcar investiții minime de reabilitare sau de menținere a clădirilor în stadiul inițial.

În ședința Consiliului Județean Prahova, programată marți, 29 mai, pe ordinea de zi figurează un proiect privind solicitarea trecerii unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al județului Prahova și în administrarea Consiliului Județean Prahova. Pe listă figurează numai o parte dintre imobilele care pot fi preluate prin descentralizare.

expunere-motive.jpg

tabere-scolare.jpg

tabere-scolare-2.jpg

tabere-scolare-3.jpg

tabere-4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg