drumuri-judetene-prahova.jpg

Consiliul Județean Prahova a scos la licitație serviciile pentru turnarea de covoare asfaltice, pe listă figurând tronsoane de drum care străbat localități precum Fulga, Sălciile, Baba Ana, Posești, Starchiojd, Iordăcheanu, Ariceștii Rahtivani, Podenii Noi, Gura Vadului și Jugureni.

Licitația vizează trei loturi de drumuri județene cu o lungime totală de aproximativ 70 de kilometri. Anunțul de licitație a fost deja publicat în sistemul electronic de achiziții, iar lucrările urmează să fie demarate anul acesta.

Pe lista de lucrări de turnare de covoare asfaltice figurează, în lotul I, și DJ 100B - Fulga, DJ 100C Sălciile, DJ 102 Ha - Baba Ana, DJ 102 M - Colceag.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Groapa semnalizată cu o valiză va fi asfaltată

Pe lista drumurilor județene din Lotul II se numără și DJ 102 L Posești - Starchhiojd, DJ 100H Gura Vadului - Jugureni, DJ 100 L Iordăcheanu - Podenii Noi, iar în lotul III figurează și DJ 102 I Ariceștii Rahttivani - Cocorăștii Misli, DJ 101 P Poiana Câmpina - Filipești și DJ 100 G Gura Vadului, fiind prevăzute lucrări mai mici și pe alte drumuri județene.

La ședința de marți a Consiliului Județean Prahova pe ordinea de zi vor exista trei proiecte referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru DJ 140 Strejnicu - Târgșoru Vechi, DJ 234 Salcia, DJ 101 T Bertea - Lutu Roșu, lucrări propuse a fi realizate tot în acest an.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.