gratuitate-elevi-pensionari-iulie.jpg

Totul pleacă de la faptul că în bugetul municipiului Ploiești au fost prevăzute fonduri numai pentru acordarea gratuității pana la finele lunii iunie.

Ieri, aleșii PSD -ALDE au considerat că aprobarea bugetului de la TCE nu reprezintă o urgență și, mai mult, banii care urmau să fie prevăzuți pentru suplimentarea fondurilor pentru acordarea de gratuități au fost direcționate către fondul de urgență. 

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, și directorul TCE, Alexandri Nicolae, au prezentat astăzi situația critică de la societatea de transport , în condițiile în care nu a fost votat bugetul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Una dintre consecințe ar fi ca de la 1 iulie, elevii, pensionarii și alte categorii de persoane nu ar mai putea beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

La această oră primesc gratuitate pe mijloacele de transport în comun aproximativ 35.000 de pensionari și circa 7.000 de elevi.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.