greva-tce-ploiesti.jpg

După ce miercuri, pentru a treia oară, bugetul de venituri și cheltuieli de la SC Transport Călători Express nu a fost aprobat, Sindicatul Transportatorilor Ploiești a formulat o adresă către ITM Prahova, pe care o vor înregistra la sediul instituției, prin care declanșează conflictul de muncă, următorul pas, în cazul în care eșuează medierea, fiind strângerea de semnături pentru declanșarea grevei generale.

În adresa care va fi înregistrată astăzi la ITM Prahova, sindicaliștii de la TCE Ploiești reclamă faptul că, prin neadoptarea bugetului de venituri și cheltuieli al societății, le sunt încălcate drepturile de negociere a contractului colectiv de muncă.

Astfel, se arată în adresa către ITM, sindicaliștii anunță declanșarea conflictului de muncă la nivel de societate, pe lista de revendicări figurează inclusiv majorarea fondului de salarii, ca urmare a inflației, acordarea tichetelor de masă la termen, dar și respectarea prevederilor contractuale între Primăria Ploiești și societate, conform contractului de delegare a serviciului de transport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Sindicaliștii de la TCE Ploiești declanșează conflictul de muncă. Urmează greva generală

Totodată, sindicaliștii reclamă faptul că nici până la ora actuală nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli de către Consiliul Local Ploiești, pe care îl acuză de situația critică în care se află la această oră societatea, ca urmare a datoriilor către ANAF și SPFL Ploiești.

Adresa Sindicatului Transportatorilor din Ploiești care va fi înregistrată la ITM Prahova:

32764907_10156221988094088_2139393836579815424_n.jpg

3.jpg

2.jpg

4.jpg


Administrație
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Salariile de la TCE vor fi majorate

După mai multe luni de negocieri și după înregistrarea conflictului de munca la ITM Ploiești, angajații de la SC Transport Călători Express au obținut o majorare a salariului de bază, dar și a...