greva-tce-ploiesti.jpg

După ce miercuri, pentru a treia oară, bugetul de venituri și cheltuieli de la SC Transport Călători Express nu a fost aprobat, Sindicatul Transportatorilor Ploiești a formulat o adresă către ITM Prahova, pe care o vor înregistra la sediul instituției, prin care declanșează conflictul de muncă, următorul pas, în cazul în care eșuează medierea, fiind strângerea de semnături pentru declanșarea grevei generale.

În adresa care va fi înregistrată astăzi la ITM Prahova, sindicaliștii de la TCE Ploiești reclamă faptul că, prin neadoptarea bugetului de venituri și cheltuieli al societății, le sunt încălcate drepturile de negociere a contractului colectiv de muncă.

Astfel, se arată în adresa către ITM, sindicaliștii anunță declanșarea conflictului de muncă la nivel de societate, pe lista de revendicări figurează inclusiv majorarea fondului de salarii, ca urmare a inflației, acordarea tichetelor de masă la termen, dar și respectarea prevederilor contractuale între Primăria Ploiești și societate, conform contractului de delegare a serviciului de transport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Sindicaliștii de la TCE Ploiești declanșează conflictul de muncă. Urmează greva generală

Totodată, sindicaliștii reclamă faptul că nici până la ora actuală nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli de către Consiliul Local Ploiești, pe care îl acuză de situația critică în care se află la această oră societatea, ca urmare a datoriilor către ANAF și SPFL Ploiești.

Adresa Sindicatului Transportatorilor din Ploiești care va fi înregistrată la ITM Prahova:

32764907_10156221988094088_2139393836579815424_n.jpg

3.jpg

2.jpg

4.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.