greva-tce-aprobare-buget.jpg

Sindicatul Transportatorilor din Ploiești intenționează să demareze strângerea de semnături pentru declanșarea unei greve generale în cazul în care nu se aproba bugetul societății.

Primul pas este înregistrarea conflictului de muncă la ITM a anunțat Ion Mișcă, președintele STP. Astăzi, pentru a treia oară este convocată ședința de Consiliu Local, pentru aprobarea bugetului TCE, însă PSD si ALDE au solicitat amânarea discuțiilor până la definitivarea unei anchete privind posibile furturi de combustibil.

TCE este singura societate din subordinea Consiliului Local care nu are nici la această oră aprobat bugetul.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.