gropi-bile-ploiesti1.jpg

Montarea bilelor din ciment, considerate și mobilier urban, a venit la pachet cu o serie de critici din partea cetățenilor, care consideră că prioritar se impunea amenajarea trotuarelor și a străzilor.

Operațiunea de montare a bilelor a fost finalizată la Ploiești, în mai multe zone ale orașului fiind amplasate 300 de sfere din ciment.

În goana după identificarea zonelor în care să fie amplasate a fost omis un singur aspect. Starea trotuarelor și a străzilor. Așa că, bilele au ajuns să fie amplasate în zone cu trotuare distruse și chiar în gropi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

gropi-bile-ploiesti2.jpg

gropi-bile-ploiesti1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.