prelucrare-dat-ecare-car-personal.jpg

Toate instituțiile publice trebuie să-și desemneze până la data de 25 mai persoanele autorizate să prelucreze datele cu caracter personal.

După mai mulți ani de dezbatere și la doi ani de la aprobare, România trebuie să-și însușească Regulamentul General de Protejare a datelor adoptat de Parlamentul European.

Termenul limită de desemnare a persoanelor care pot să aibă acces la datele personale în instituțiile publice este 25 mai. Astăzi, la Primăria Ploiești a avut loc o ședință pe această temă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă în cazul SPFL și TCE instituțiile sunt deja autorizate să prelucreze date personale, alte instituții publice de abia acum trebuie să efectueze demersuri în acest sens.

Regulamentul interzice prelucrarea de date de la copii cu vârstă mai mică de 16 ani, în acest caz fiind necesar consimțământul părinților.


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...