prefectura-vouchere-vacanta.jpg

Funcționarii publici din Prefectura Prahova vor beneficia de vouchere de vacanță în anul 2018. Tichete de vacanță vor primi și funcționarii de la Serviciul Pașapoarte, dar și de la Înmatriculări și Permise.

Toți salariații din instituțiile și autoritățile publice,  până la 30 noiembrie 2018, ar putea beneficia de indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei. Numai că, în administrația locală și județeană din Prahova diferă situațiile de la un caz la altul.

Astfel, prin hotărâre de Consiliu Județean, aleșii au decis acordarea de vouchere de vacanță numai pentru funcționarii din instituțiile de cultură, respectiv angajații muzeelor și casei de cultură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații din Consiliul Județean nu vor primi însă tichete de vacanță, pe motiv că la începutul anului a fost aprobată o grilă maximă de salarizare..

Aceeași situație este și la Primăria Ploiești, unde s-a decis să nu se acorde aceste vouchere de vacanță, situație care se regăsește și la SGU, dar și la SC Hale și Piețe.

Citește și: Termene mai scurte la Înmatriculări si Permise

La Prefectura Prahova se vor acorda în schimb câte un voucher de vacanță în valoare de 1.450 de lei, în cazul acesta fiind vorba de cei 95 de angajați din aparatul propriu și de la  serviciile Pașapoarte și de la Permise și Înmatriculări.


Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Atenționare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul Național grec de Meteorologie a emis o atenționare de...