prefectura-vouchere-vacanta.jpg

Funcționarii publici din Prefectura Prahova vor beneficia de vouchere de vacanță în anul 2018. Tichete de vacanță vor primi și funcționarii de la Serviciul Pașapoarte, dar și de la Înmatriculări și Permise.

Toți salariații din instituțiile și autoritățile publice,  până la 30 noiembrie 2018, ar putea beneficia de indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei. Numai că, în administrația locală și județeană din Prahova diferă situațiile de la un caz la altul.

Astfel, prin hotărâre de Consiliu Județean, aleșii au decis acordarea de vouchere de vacanță numai pentru funcționarii din instituțiile de cultură, respectiv angajații muzeelor și casei de cultură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații din Consiliul Județean nu vor primi însă tichete de vacanță, pe motiv că la începutul anului a fost aprobată o grilă maximă de salarizare..

Aceeași situație este și la Primăria Ploiești, unde s-a decis să nu se acorde aceste vouchere de vacanță, situație care se regăsește și la SGU, dar și la SC Hale și Piețe.

Citește și: Termene mai scurte la Înmatriculări si Permise

La Prefectura Prahova se vor acorda în schimb câte un voucher de vacanță în valoare de 1.450 de lei, în cazul acesta fiind vorba de cei 95 de angajați din aparatul propriu și de la  serviciile Pașapoarte și de la Permise și Înmatriculări.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...