de-saptamana-viitoare-se-schimba-din-nou-regulile-la-serviciul-permise-si-inmatriculari-prahova.jpg

Pentru preschimbări permise termenul a ajuns la 16 mai, fiind locuri libere după ora 13.00.

Un termen mai mare a rămas la înmatriculări definitive unde ultimul termen liber de programare este pe 20  iulie, iar pentru înmatriculari provizorii ultimul termen este pe 29 mai.

Potrivit prefectului județului, Mădălina Lupea, situația s-a îmbunătățit că urmare a ocupării posturilor vacante prin concurs ori prin mutare de la alte structuri, la această oră din cele 29 de posturi numai două mai sunt vacante.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

de-saptamana-viitoare-se-schimba-din-nou-regulile-la-serviciul-permise-si-inmatriculari-prahova.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.