podul-de-lemn.jpg

Lucrările la asa-zisul pod de lemn, care face legătura cu Rafinorilor, au fost anunțate de mai mulți ani, la un moment dat fiind luată chiar decizia de închidere a acestuia, pe motiv ca nu mai reprezintă siguranta în exploatare.

Anul acesta, în bugetul local au fost prevăzute fonduri pentru construirea unui nou pod peste liniile de cale ferată de la Gara de Sud.

La scurt timp după   aprobarea bugetului, a fost lansată licitația pentru realizarea documentațiilor și execuția lucrărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doar că, la scurt timp, Direcția Tehnic Investiții a solicitat completarea documentației cu o serie de cerințe. După completarea documentației această va fi urcată din nou pe sistemul electronic de achiziții publice.

podul-de-lemn.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.