automate-bilete-tce-ploiesti.JPG

Propunerea de buget de la SC Transport Călători Express include, la Capitolul Investiții, intenția de achiziționare a încă 10 automate de bilete.

La această oră, în mai multe zone ale Ploieștiului sunt amplasate 30 de automate de bilete. Investiția propusă, spun reprezentanții TCE, are la bază mai multe considerente.

„Propunem achiziționarea a încă 10 automate de bilete pentru că dorim ca prin acest sistem să putem elibera și legitimații de călătorie pentru o zi. Din păcate, softul de la automatele deja achiziționate nu ne permite acest lucru. În plus, s-a constatat că în zona unde sunt amplasate automate de bilete sunt călători mult mai puțini neplătitori”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt avantaj, potrivit reprezentanților TCE, este acela că sunt evitate cheltuielile cu personalul și de întreținere față de varianta cu tonete, iar pentru alimentarea cu energie electrică se pot avea în vedere sisteme de „energie verde”, care să elimine conectarea și funcționarea pe bază de energie electrică din rețeaua națională. 

Citește și: Anunțul de ultimă oră al TCE Ploiești. Vizează vânzarea de bilete

Noile automate de bilete ar urma să fie amplasate în zonele intens circulate, dar și în zonele unde, la această oră, nu sunt prevăzute alte modalități de procurare a biletelor. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg