ea701e5acabec25c7e82595dfbb51bec_XL.jpg

Problema a apărut în momentul în care a fost analizat contractul încheiat la Ploiești, care prevede o singură operațiune de montare a acestor dispozitive.

”Caietul de sarcini a fost întocmit greşit, lucru adus la cunoștință municipalității de asocierea de firme care a câștigat contractul, respectiv Vesta şi Industrie Mică”, a susţinut Cristian Ganea, viceprimarul Ploiestiului.

Astfel, susţine viceprimarul, contractul prevede ca operațiunea de montare de relantisoare să aibă loc o singură dată, lucru care s-a realizat deja anul trecut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La venirea iernii municipalitatea a cerut înlăturarea relantisoarelor pentru a nu fi deteriorate pe timpul operațiunilor de deszăpezire.

Potrivit viceprimarului Cristian Ganea anul acesta municipalitatea a reluat discuția cu asocierea de firme care a câștigat contractul, solicitând remontarea relantisoarelor, operațiune care se dorea să se realizeze săptămâna aceasta.

”Asocierea de firme care a câștigat licitația la Ploiești ne-a comunicat că nu are cum să efectueze această operațiune pe motiv că în contract se precizează montarea o singură dată a dispozitivelor”, susţine viceprimarul Ganea, care a precizat că momentan asocierea de firme nu a comunicat şi în scris refuzul de a monta dispozitivele.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...