fbpx

ea701e5acabec25c7e82595dfbb51bec_XL.jpg

Problema a apărut în momentul în care a fost analizat contractul încheiat la Ploiești, care prevede o singură operațiune de montare a acestor dispozitive.

”Caietul de sarcini a fost întocmit greşit, lucru adus la cunoștință municipalității de asocierea de firme care a câștigat contractul, respectiv Vesta şi Industrie Mică”, a susţinut Cristian Ganea, viceprimarul Ploiestiului.

Astfel, susţine viceprimarul, contractul prevede ca operațiunea de montare de relantisoare să aibă loc o singură dată, lucru care s-a realizat deja anul trecut.

La venirea iernii municipalitatea a cerut înlăturarea relantisoarelor pentru a nu fi deteriorate pe timpul operațiunilor de deszăpezire.

Potrivit viceprimarului Cristian Ganea anul acesta municipalitatea a reluat discuția cu asocierea de firme care a câștigat contractul, solicitând remontarea relantisoarelor, operațiune care se dorea să se realizeze săptămâna aceasta.

”Asocierea de firme care a câștigat licitația la Ploiești ne-a comunicat că nu are cum să efectueze această operațiune pe motiv că în contract se precizează montarea o singură dată a dispozitivelor”, susţine viceprimarul Ganea, care a precizat că momentan asocierea de firme nu a comunicat şi în scris refuzul de a monta dispozitivele.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg