spfl-ploiesti-serviciu-online.jpg

În ideea unei mai bune colaborări cu ploieștenii contribuabili, SPFL Ploiești a implementat un serviciu online, unde fiecare persoană poate afla detalii cu privire la parcursul solicitărilor depuse la această instituție.

Potrivit directorului Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, Simona Dolniceanu, „contribuabilii pot urmări, astfel, unde a fost repartizată cererea depusă, inspectorul care se ocupă de această solicitare, precum și termenul alocat în vederea soluționării”.

Aceste informatii sunt accesibile prin accesarea link-ului http://online.spfl.ro:8080/plata/aspx/petitie.aspx.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar ca persoana care accesează acest serviciu online să dețină numărul de înregistrare acordat cererii depuse la SPFL Ploiești”, a mai precizat Simona Dolniceanu, care a explicat că implementarea acestui serviciu are drept scop îmbunătățirea colaborării cu contribuabilii ploieșteni.

Pentru cei care nu dispun, momentan, de internet, detalii cu privire la parcursul solicitărilor pot fi obținute în forma clasică prin adresarea de întrebări direct la sediul SPFL Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.