controale-retelari-amenzi-politia-locala.jpg

Polițiștii locali au desfășurat o serie de controale cu privire la modul în care este respectată hotărârea Consiliului Local cu privire la readucerea la starea inițială a carosabilului, în cazul lucrărilor executate la rețelele edilitare.

Controalele au fost efectuate în zilele de 12 și 13 aprilie, iar în urma constatărilor au fost aplicate o serie de amenzi. 

Polițiștii locali au constatat nereguli în cazul lucrărilor executate pe străzile Cavalului/Lupeni, Cornățel, Vasile Conta, Chimiei/Matei Basarab, Carol Davila. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru nerespectarea termenelor de finalizare a lucrărilor, refacerea necorespunzătoare a covorului asfaltic și nerespectarea procedurii de readucere a domeniului public la starea inițială, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei - conform H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Citește și: Reguli noi la Ploiești pentru lucrările efectuate de rețelari

Autoritățile locale au anunțat recent că intenționează să propună Consiliului Local modificarea regulamentului cu privire la intervențiile la rețelele edilitare efectuate pe străzile din municipiu, în speranța că astfel se vor rezolva aspectele care țin de deficiențele apărute în readucerea la starea inițială a carosabilului.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.