controale-retelari-amenzi-politia-locala.jpg

Polițiștii locali au desfășurat o serie de controale cu privire la modul în care este respectată hotărârea Consiliului Local cu privire la readucerea la starea inițială a carosabilului, în cazul lucrărilor executate la rețelele edilitare.

Controalele au fost efectuate în zilele de 12 și 13 aprilie, iar în urma constatărilor au fost aplicate o serie de amenzi. 

Polițiștii locali au constatat nereguli în cazul lucrărilor executate pe străzile Cavalului/Lupeni, Cornățel, Vasile Conta, Chimiei/Matei Basarab, Carol Davila. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru nerespectarea termenelor de finalizare a lucrărilor, refacerea necorespunzătoare a covorului asfaltic și nerespectarea procedurii de readucere a domeniului public la starea inițială, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei - conform H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Citește și: Reguli noi la Ploiești pentru lucrările efectuate de rețelari

Autoritățile locale au anunțat recent că intenționează să propună Consiliului Local modificarea regulamentului cu privire la intervențiile la rețelele edilitare efectuate pe străzile din municipiu, în speranța că astfel se vor rezolva aspectele care țin de deficiențele apărute în readucerea la starea inițială a carosabilului.

 


Viața Prahovei
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Timp de aproximativ 10 minute, duminică după-amiază, în Ploiești a plouat torențial, cu grindină. Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil, până la ora 17.00, pentru...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...