Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

controale-retelari-amenzi-politia-locala.jpg

Polițiștii locali au desfășurat o serie de controale cu privire la modul în care este respectată hotărârea Consiliului Local cu privire la readucerea la starea inițială a carosabilului, în cazul lucrărilor executate la rețelele edilitare.

Controalele au fost efectuate în zilele de 12 și 13 aprilie, iar în urma constatărilor au fost aplicate o serie de amenzi. 

Polițiștii locali au constatat nereguli în cazul lucrărilor executate pe străzile Cavalului/Lupeni, Cornățel, Vasile Conta, Chimiei/Matei Basarab, Carol Davila. 

„Pentru nerespectarea termenelor de finalizare a lucrărilor, refacerea necorespunzătoare a covorului asfaltic și nerespectarea procedurii de readucere a domeniului public la starea inițială, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei - conform H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Citește și: Reguli noi la Ploiești pentru lucrările efectuate de rețelari

Autoritățile locale au anunțat recent că intenționează să propună Consiliului Local modificarea regulamentului cu privire la intervențiile la rețelele edilitare efectuate pe străzile din municipiu, în speranța că astfel se vor rezolva aspectele care țin de deficiențele apărute în readucerea la starea inițială a carosabilului.

 


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești