alunecare-teren-dj207-campina.jpg

Alunecarea de teren a apărut la începutul lunii aprilie, pe o distanță de 20 de metri din DJ 207, la aproximativ 800 de metri de Spitalul Voila.

La data semnalării alunecării de teren, circulația a fost întreruptă după ce pământul a luat-o la vale și a antrenat căderea unor copaci.

Ulterior, după semnalizarea corespunzătoare a zonei, circulația publică s-a redeschis, fiind însă dispuse o serie de alte restricții de către Comisia Locală pentru Situații de Urgență Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, pe distanța afectată de alunecările de teren s-a instituit măsura limitării de viteză, dar și interzicerea accesului autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone, cu excepția autospecialelor de intervenție.

Citește și: Imagini cu alunecarea de teren din Prahova care a închis traficul rutier pe DJ 207

Autoritățile locale din Câmpina au anunțat că în zonă sunt necesare lucrări ample de consolidare pentru limitarea efectelor produse de alunecarea de teren.

Citește și: O nouă centralizare a localităților afectate de alunecări de teren în Prahova. Harta zonelor unde pământul a luat-o la vale

În Prahova, ca urmare a topirii zăpezilor căzute în luna martie și a precipitațiilor, în mai multe localități s-au produs alunecări de teren, care au afectat atât drumuri județene, cât și locale, dar și mai multe locuințe.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Concert Holograf, de Revelion, la Câmpina

Cunoscuta formație Holograf și tânărul solist Florin Cîrciu vor cânta la Câmpina, de Revelion. Acestea sunt numele care se vor afla pe afișul evenimentului organizat și finanțat de administrația...