fbpx

alunecare-teren-dj207-campina.jpg

Alunecarea de teren a apărut la începutul lunii aprilie, pe o distanță de 20 de metri din DJ 207, la aproximativ 800 de metri de Spitalul Voila.

La data semnalării alunecării de teren, circulația a fost întreruptă după ce pământul a luat-o la vale și a antrenat căderea unor copaci.

Ulterior, după semnalizarea corespunzătoare a zonei, circulația publică s-a redeschis, fiind însă dispuse o serie de alte restricții de către Comisia Locală pentru Situații de Urgență Câmpina.

Astfel, pe distanța afectată de alunecările de teren s-a instituit măsura limitării de viteză, dar și interzicerea accesului autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone, cu excepția autospecialelor de intervenție.

Citește și: Imagini cu alunecarea de teren din Prahova care a închis traficul rutier pe DJ 207

Autoritățile locale din Câmpina au anunțat că în zonă sunt necesare lucrări ample de consolidare pentru limitarea efectelor produse de alunecarea de teren.

Citește și: O nouă centralizare a localităților afectate de alunecări de teren în Prahova. Harta zonelor unde pământul a luat-o la vale

În Prahova, ca urmare a topirii zăpezilor căzute în luna martie și a precipitațiilor, în mai multe localități s-au produs alunecări de teren, care au afectat atât drumuri județene, cât și locale, dar și mai multe locuințe.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg