parcul-municipal-vest-ploiesti-filmare-drona.jpg

Dezvoltarea internetului a prins teren rapid și la Ploiești, inclusiv când vine vorba despre administrație. Una dintre cele mai accesate postări pe site-ul unei instituții publice din Ploiești este, spre surprinderea multora, o filmare realizată cu drona, pe timpul nopții, la Parcul Municipal Vest, care a apărut pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Prahova.

Filmarea cu drona a Parcului Municipal Vest se află în top, cu 29.000 de vizualizări și peste 800 de distribuiri, pe rețeaua de socializare.

Asta chiar dacă, ploieștenii, din 2016 până acum, au adus numeroase critici unei astfel de investiții, plecând de la copacii care s-au uscat la scurt timp de la inaugurare, până la lipsa unor spații unde să te adăpostești de umbră, dar mai nou și cu privire la tarifele practicate pentru terenurile de sport. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe locul al doilea, în topul filmărilor cu drona care aparțin unei instituții publice, se află imaginile surprinse tot de Consiliul Județean Prahova, la sensul giratoriu suspendat realizat la ieșire din zona de Nord a Ploieștiului. Filmarea, postată tot pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Prahova, a avut 20.000 de vizualizări și câteva sute de distribuiri. 

Consiliul Județean Prahova și-a achiziționat dronă în 2014, aceasta fiind folosită inițial pentru filmarea unor monumente istorice. Ulterior, drona a fost folosită inclusiv pentru filmarea unor investiții, iar de anul trecut a fost folosită și la identificarea zonelor afectate de alunecările de teren. (Video - Consiliul Judetean Prahova).


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.