strazi-sens-unic.jpg

Municipalitatea ploieșteană a înaintat o serie de propuneri în atenția Comisiei de Circulație cu privire la instituirea de sensuri unice pe mai multe străzi, în zona Malu Roșu, pentru a reduce blocajele care apar în trafic. Separat, municipalitatea intenționează să elaboreze o strategie cu privire la locurile de parcare din Ploiești.

Pe strada Carol Davila se propune ca sensul unic să înceapă de la intersecția cu strada Malu Roșu și nu de la intersecția Vitejilor, cum este în prezent, până la intersecția cu Gheorghe Gr. Cantacuzino.

Strada Aeroportului se propune să devină cu sens unic, de la parcarea blocurilor de pe strada Carol Davila spre intersecția cu strada Cosmonauților și până la intersecția cu strada Ienăchiță Văcărescu. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe strada Aviatorilor se propune să se instituie sens unic de la ieșirea din parcarea de la Profi, până la intersecția cu Spătar Nicolae Milescu.

Citește și: Primăria Ploiești vrea să elaboreze o strategie cu privire la parcările din oraș

O altă propunere vizează instituirea de sens unic pe strada Zimbrului de la intersecția cu strada Spătar Nicolae Milescu până la intersecția cu strada Malu Roșu.

O altă stradă unde se propune sens unic este strada Gorniștilor de la intersecția cu strada Malu Roșu  până la intersecția Spătar Nicolae Milescu.

O altă propunere de sens unic este pe strada Făcliei, de la intersecția cu strada Podul Înalt  până la intersecția cu strada Zimbrului. Pe listă mai figurează strada Crișan, care se propune să aibă sens unic de la intersecția cu strada Ienăchiță Văcărescu până la intersecția cu strada Carol Davila. În fine, ultima stradă inclusă pe lista celor cu sens unic este strada Cosmonauților, de la intersecția cu strada Spătar Nicolae Milescu până la intersecția cu strada Aeroportului.

Mai mult, Biroul Mobilitate și Trafic Urban a propus, la solicitarea mai multor cetățeni din zonă, ca pe strada Ienăchiță Văcărescu, porțiunea cu sens unic să devină cu dublu sens, iar parcarea respectivă să se reamenajeze în formă de spic.

Membrii Comisiei de circulație au fost pe teren și au vizionat străzile pentru care se solicită instituirea de sens unic urmând să fie luată o decizie în acest sens. 


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...