cj-prahova.jpg

Consiliul Județean va finanța în acest an lucrările pentru realizarea a patru noi sensuri giratorii.

Trei dintre ele sunt pe DN1, la Bănești, Păulești si Florești, iar cel de-al patrulea va fi realizat pe DJ 101D, la Tătărani.

”În acest moment se lucrează” la studiile de fezabilitate. Estimam că lucrările vor fi efectuate în această toamna”, a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoarea investițiilor va fi stabilită prin studiile de fezabilitate, lucrările urmând să se deruleze în termen de o lună de la semnarea ordinului de începere.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.