fbpx

bulevardul-independentei-ploiesti-circulatie-inchisa.jpg

Clubul Sportiv Municipal a înaintat Primăriei Ploiești o propunere privind închiderea Bulevardului Independenței pe timpul weekend-urilor, urmând ca aici să se desfășoare activități sportive și recreative.

Propunerea vine din partea CSM Ploiești și a fost înregistrată ieri la Primăria Ploiești, în atenția viceprimarului Cristian Ganea.

„Am înaintat această propunere viceprimarului Ploieștiului, Cristian Ganea. Propunem închiderea circulației pe Bulevardul Independenței, pe durata weekend-urilor, pentru a permite copiilor ploieștenilor să desfășoare aici activități sportive și recreative”, a susținut consilierul directorului CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, coordonator la Hipodromul Ploiești.

„Am primit această propunere de închidere a circulației pe Bulevardul Independenței pentru desfășurarea unor activități sportive”, a confirmat Cristian Ganea.

O astfel de propunere trebuie să intre în analiza Comisiei de Circulație a Municipiului Ploiești, existând posibilitatea ca, dacă va primi aviz favorabil, să fie implementată din weekend-ul  21 - 22 aprilie, pe tronsonul Radu Stanian - Gara de Sud.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg