bulevardul-independentei-ploiesti-circulatie-inchisa.jpg

Clubul Sportiv Municipal a înaintat Primăriei Ploiești o propunere privind închiderea Bulevardului Independenței pe timpul weekend-urilor, urmând ca aici să se desfășoare activități sportive și recreative.

Propunerea vine din partea CSM Ploiești și a fost înregistrată ieri la Primăria Ploiești, în atenția viceprimarului Cristian Ganea.

„Am înaintat această propunere viceprimarului Ploieștiului, Cristian Ganea. Propunem închiderea circulației pe Bulevardul Independenței, pe durata weekend-urilor, pentru a permite copiilor ploieștenilor să desfășoare aici activități sportive și recreative”, a susținut consilierul directorului CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, coordonator la Hipodromul Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am primit această propunere de închidere a circulației pe Bulevardul Independenței pentru desfășurarea unor activități sportive”, a confirmat Cristian Ganea.

O astfel de propunere trebuie să intre în analiza Comisiei de Circulație a Municipiului Ploiești, existând posibilitatea ca, dacă va primi aviz favorabil, să fie implementată din weekend-ul  21 - 22 aprilie, pe tronsonul Radu Stanian - Gara de Sud.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.