strada-laboratorului-ploiesti

Refacerea legăturii între Bulevardul Republicii și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino revine pe ordinea de zi a administrației locale. Primăria a scos la licitație, pentru a treia oară, serviciile pentru realizarea unui studiu de fezabilitate.

Suprafața supusă studiului de fezabilitate este de 12.975,09 mp. Propunerea vine în contextul în care se dorește reducerea traficului pe Șoseaua Vestului, unde zilnic apar blocaje din cauza aglomerației, însă sunt invocate sesizările cetățenilor cu privire la poluarea generată de traficul intens de pe această arteră de circulație.

Despre străpungerea străzii Laboratorului în prelungire cu strada Gheorghe Grigore Cantacuzino se vorbește încă din 2016. De altfel, în 2017, municipalitatea a organizat două licitații pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: O nouă licitație la Ploiești pentru strada Laboratorului

Lucrările ar permite, se arată în tema de proiectare, realizarea unui drum cu două benzi, fiind prevăzută, totodată, realizarea, unui sens giratoriu la intersecția străzilor Laboratorului cu Poligonului.

„Strada Laboratorului făcea legătura inițial între Bulevardul Republicii și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. Prin dezvoltarea British American Tabacco în zonă a fost ruptă această legătura”, se arată în tema de proiectare.

Valoarea estimată a studiului de fezabilitate este de 42.016 lei fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 23 martie, ora 12.00.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...