fbpx

strada-laboratorului-ploiesti

Refacerea legăturii între Bulevardul Republicii și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino revine pe ordinea de zi a administrației locale. Primăria a scos la licitație, pentru a treia oară, serviciile pentru realizarea unui studiu de fezabilitate.

Suprafața supusă studiului de fezabilitate este de 12.975,09 mp. Propunerea vine în contextul în care se dorește reducerea traficului pe Șoseaua Vestului, unde zilnic apar blocaje din cauza aglomerației, însă sunt invocate sesizările cetățenilor cu privire la poluarea generată de traficul intens de pe această arteră de circulație.

Despre străpungerea străzii Laboratorului în prelungire cu strada Gheorghe Grigore Cantacuzino se vorbește încă din 2016. De altfel, în 2017, municipalitatea a organizat două licitații pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Citește și: O nouă licitație la Ploiești pentru strada Laboratorului

Lucrările ar permite, se arată în tema de proiectare, realizarea unui drum cu două benzi, fiind prevăzută, totodată, realizarea, unui sens giratoriu la intersecția străzilor Laboratorului cu Poligonului.

„Strada Laboratorului făcea legătura inițial între Bulevardul Republicii și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. Prin dezvoltarea British American Tabacco în zonă a fost ruptă această legătura”, se arată în tema de proiectare.

Valoarea estimată a studiului de fezabilitate este de 42.016 lei fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 23 martie, ora 12.00.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg