paraul-dambu-ploiesti

Autoritățile locale ploieștene sunt în alertă după ce Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare de cod galben de inundații, valabilă inclusiv în Prahova. 

Avertizarea de cod galben de inundații este valabilă până miercuri, timp în care autoritățile ploieștene au dispus monitorizarea permanentă a pârâului Dâmbu.

„Atenționarea hidrologilor este valabilă până mâine, timp în care pârâul Dâmbu este monitorizat permanent”, a declarat pentru Observatorulph.ro Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cod galben de inundații în Prahova

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

În vigoare este valabilă și o informare meteorologică de ploi, valabilă până miercuri, la ora 08.00, timp în care sunt anunțate ploi aproape în toată țara, dar în special în zona de munte. 

„Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30...35 l/mp”, au anunțat meteorologii..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.