sgu-ploiesti-tarife

Ora de manoperă directă unitară practicată de Servicii Gospodărire Urbană Ploiești va crește de la 10,90 lei la 14,21 lei/oră, la care se adaugă contribuția asiguratorie pentru muncă, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local.

Una dintre influențele care au condus la propunerea de majorare a tarifului orar a fost influența creșterii salariului minim pe economie, de la 1 ianuarie 2018, de la 1.450 lei la 1.900 de lei. O consecință directă a avut-o, totodată, trecerea contribuțiilor asigurărilor de la angajator la angajat.

„La valoarea manoperei directe unitare brute/ora de 14,21 lei/ora se adaugă contribuția asiguratorie pentru muncă.. Toate tarifele folosite de societate în decontarea lucrărilor și serviciilor efectuate pe domeniul public ( inclusiv lucrările și serviciile efectuate către terți) vor avea ora de manoperă directă, cota de indirecte și cota de profit stabilită la sfârșitul tarifelor”, se arată în proiectul de hotărâre prezentat în dezbatere pe site-ul Consiliului Local.

tarife-sgu-ploiesti.png

tarife-sgu.jpg

tarife-sgu-2.jpg

tarife-doborari-arbori.jpg

lucrari-lista.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.