fbpx

sgu-ploiesti-tarife

Ora de manoperă directă unitară practicată de Servicii Gospodărire Urbană Ploiești va crește de la 10,90 lei la 14,21 lei/oră, la care se adaugă contribuția asiguratorie pentru muncă, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local.

Una dintre influențele care au condus la propunerea de majorare a tarifului orar a fost influența creșterii salariului minim pe economie, de la 1 ianuarie 2018, de la 1.450 lei la 1.900 de lei. O consecință directă a avut-o, totodată, trecerea contribuțiilor asigurărilor de la angajator la angajat.

„La valoarea manoperei directe unitare brute/ora de 14,21 lei/ora se adaugă contribuția asiguratorie pentru muncă.. Toate tarifele folosite de societate în decontarea lucrărilor și serviciilor efectuate pe domeniul public ( inclusiv lucrările și serviciile efectuate către terți) vor avea ora de manoperă directă, cota de indirecte și cota de profit stabilită la sfârșitul tarifelor”, se arată în proiectul de hotărâre prezentat în dezbatere pe site-ul Consiliului Local.

tarife-sgu-ploiesti.png

tarife-sgu.jpg

tarife-sgu-2.jpg

tarife-doborari-arbori.jpg

lucrari-lista.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg