Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sgu-ploiesti-tarife

Ora de manoperă directă unitară practicată de Servicii Gospodărire Urbană Ploiești va crește de la 10,90 lei la 14,21 lei/oră, la care se adaugă contribuția asiguratorie pentru muncă, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local.

Una dintre influențele care au condus la propunerea de majorare a tarifului orar a fost influența creșterii salariului minim pe economie, de la 1 ianuarie 2018, de la 1.450 lei la 1.900 de lei. O consecință directă a avut-o, totodată, trecerea contribuțiilor asigurărilor de la angajator la angajat.

„La valoarea manoperei directe unitare brute/ora de 14,21 lei/ora se adaugă contribuția asiguratorie pentru muncă.. Toate tarifele folosite de societate în decontarea lucrărilor și serviciilor efectuate pe domeniul public ( inclusiv lucrările și serviciile efectuate către terți) vor avea ora de manoperă directă, cota de indirecte și cota de profit stabilită la sfârșitul tarifelor”, se arată în proiectul de hotărâre prezentat în dezbatere pe site-ul Consiliului Local.

tarife-sgu-ploiesti.png

tarife-sgu.jpg

tarife-sgu-2.jpg

tarife-doborari-arbori.jpg

lucrari-lista.jpg


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești