fbpx

sgu-ploiesti-candidati

Postul de conducere de la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești a fost scos la concurs la finele lunii februarie, însă toate cele patru dosare de candidatură au fost respinse. Trei candidați au făcut chiar contestație, însă niciuna dintre ele nu a fost admisă.

Modul de selecție al dosarelor a fost contestat de trei dintre candidați, care susțin că nu au fost respectate prevederile legale cu privire la stabilirea criteriilor de selecție a dosarelor.

Citește și: Patru candidați la șefia SGU Ploiești, nici măcar unul nu a fost declarat eligibil

Postul de director general al SGU Ploiești a devenit vacant în luna august 2017, când CA-ul de la SGU Ploiești a decis destituirea lui Constantin Donald, care de altfel a atacat decizia în instanță.

La acea dată, funcția de conducere a fost preluată, pe o perioadă interimară, de Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU. Contractul de mandat al acestuia însă a expirat săptămâna trecută, acesta primind preaviz pentru 20 de zile.

Citește și: Decizie controversată la SGU. Drept de semnătură pentru bancă pentru doi salariați - FOTO document

„În aprilie, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului de Administrație al SGU vor exista și discuții cu privire la reluarea procedurii de selecție pentru postul de director general”, a declarat pentru Observatorulph.ro Ionuț Crețu, președintele CA al SGU Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg