sgu-ploiesti-candidati

Postul de conducere de la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești a fost scos la concurs la finele lunii februarie, însă toate cele patru dosare de candidatură au fost respinse. Trei candidați au făcut chiar contestație, însă niciuna dintre ele nu a fost admisă.

Modul de selecție al dosarelor a fost contestat de trei dintre candidați, care susțin că nu au fost respectate prevederile legale cu privire la stabilirea criteriilor de selecție a dosarelor.

Citește și: Patru candidați la șefia SGU Ploiești, nici măcar unul nu a fost declarat eligibil

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Postul de director general al SGU Ploiești a devenit vacant în luna august 2017, când CA-ul de la SGU Ploiești a decis destituirea lui Constantin Donald, care de altfel a atacat decizia în instanță.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

La acea dată, funcția de conducere a fost preluată, pe o perioadă interimară, de Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU. Contractul de mandat al acestuia însă a expirat săptămâna trecută, acesta primind preaviz pentru 20 de zile.

Citește și: Decizie controversată la SGU. Drept de semnătură pentru bancă pentru doi salariați - FOTO document

„În aprilie, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului de Administrație al SGU vor exista și discuții cu privire la reluarea procedurii de selecție pentru postul de director general”, a declarat pentru Observatorulph.ro Ionuț Crețu, președintele CA al SGU Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...