investitii-2018-palatul-administrativ-ploiesti-lucrari.jpg

Lucrările la Palatul Administrativ vor continua și în 2018, în bugetul județului fiind prevăzute sume pentru înlocuirea tâmplăriei din lemn, dar și pentru „iluminatul dinamic arhitectural” și pentru achiziționarea unui sistem de control al accesului.

Conform proiectului de buget aprobat ieri, Consiliul Județean Prahova este dispus în 2018 să dea peste 500.000 de lei pentru realizarea iluminatului dinamic arhitectural pentru clădirea Palatului Administrativ.

O altă sumă, în cuantum de 200.000 de lei, va fi direcționată pentru continuarea lucrărilor de înlocuire a tâmplăriei din lemn cu termopan, iar suma de 150.000 de lei va fi distribuită pentru achiziționarea unui sistem de control al accesului centralizat, urmând ca, în clădirea Palatului Administrativ, să se intre numai cu cartelă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot în 2018 sunt prevăzute fonduri și pentru Palatul Culturii, pentru achiziționarea unei stații de pompe în vederea prevenirii incendiilor, dar și 100.000 de lei pentru realizarea expertizării tehnice a corpului de clădire în care își desfășoară activitatea Curtea de Apel Ploiești.

Totodată, Consiliul Județean a prevăzut suma de 250.000 de lei pentru realizarea hărților de risc.