investitii-2018-palatul-administrativ-ploiesti-lucrari.jpg

Lucrările la Palatul Administrativ vor continua și în 2018, în bugetul județului fiind prevăzute sume pentru înlocuirea tâmplăriei din lemn, dar și pentru „iluminatul dinamic arhitectural” și pentru achiziționarea unui sistem de control al accesului.

Conform proiectului de buget aprobat ieri, Consiliul Județean Prahova este dispus în 2018 să dea peste 500.000 de lei pentru realizarea iluminatului dinamic arhitectural pentru clădirea Palatului Administrativ.

O altă sumă, în cuantum de 200.000 de lei, va fi direcționată pentru continuarea lucrărilor de înlocuire a tâmplăriei din lemn cu termopan, iar suma de 150.000 de lei va fi distribuită pentru achiziționarea unui sistem de control al accesului centralizat, urmând ca, în clădirea Palatului Administrativ, să se intre numai cu cartelă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot în 2018 sunt prevăzute fonduri și pentru Palatul Culturii, pentru achiziționarea unei stații de pompe în vederea prevenirii incendiilor, dar și 100.000 de lei pentru realizarea expertizării tehnice a corpului de clădire în care își desfășoară activitatea Curtea de Apel Ploiești.

Totodată, Consiliul Județean a prevăzut suma de 250.000 de lei pentru realizarea hărților de risc.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.