sala-sedinte-consiliul-local-ploiesti-fost-sediu-petrom.jpg

Primăria Ploiești se pregătește intens să amenajeze o nouă sală de ședințe pentru Consiliul Local, în fostul sediu Petrom, iar dovada stă în alocările care sunt propuse pentru acest an special la acest capitol.

După ce în fostul sediu Petrom și-au mutat birourile mai multe instituții din Ploiești, printre care și Administrația Serviciilor Social Comunitare Ploiești, anul acesta se propune alocarea a peste 30.000 de euro pentru achiziționarea dotărilor necesare pentru viitoarea sală de ședințe a Consiliului Local care ar urma să fie tot în această clădire.

Citește și: Teatrul Toma Caragiu și Filarmonica și-au mutat birourile în fostul sediu Petrom

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma care se dorește a fi alocată pentru dotarea sălii de ședințe a Consiliului Local, dacă bugetul ASSC Ploiești va fi votat, este de 145.000 de lei, adică peste 31.000 de euro. Investiția vizează strict achiziționarea unui sistem electronic audio, video și de proiectare.

O investiție mult mai mare, de circa 165.000 de lei, este prevăzută însă pentru achiziționarea unui „sistem integrat de control acces în clădire, antiefracție și siguranță la incendiu” pentru fostul sediu Petrom.

amenajare-sala-consiliul-local.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

TCE si SGU salvate în luna noiembrie

Pentru prima dată de la începutul anului, cei patru aleși locali de la ALDE nu au votat alături de PSD rectificarea de buget, proiectul fiind votat doar de liberali și de social-democrați....