sala-sedinte-consiliul-local-ploiesti-fost-sediu-petrom.jpg

Primăria Ploiești se pregătește intens să amenajeze o nouă sală de ședințe pentru Consiliul Local, în fostul sediu Petrom, iar dovada stă în alocările care sunt propuse pentru acest an special la acest capitol.

După ce în fostul sediu Petrom și-au mutat birourile mai multe instituții din Ploiești, printre care și Administrația Serviciilor Social Comunitare Ploiești, anul acesta se propune alocarea a peste 30.000 de euro pentru achiziționarea dotărilor necesare pentru viitoarea sală de ședințe a Consiliului Local care ar urma să fie tot în această clădire.

Citește și: Teatrul Toma Caragiu și Filarmonica și-au mutat birourile în fostul sediu Petrom

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma care se dorește a fi alocată pentru dotarea sălii de ședințe a Consiliului Local, dacă bugetul ASSC Ploiești va fi votat, este de 145.000 de lei, adică peste 31.000 de euro. Investiția vizează strict achiziționarea unui sistem electronic audio, video și de proiectare.

O investiție mult mai mare, de circa 165.000 de lei, este prevăzută însă pentru achiziționarea unui „sistem integrat de control acces în clădire, antiefracție și siguranță la incendiu” pentru fostul sediu Petrom.

amenajare-sala-consiliul-local.jpg


Viața Prahovei
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Razie, luni dimineața, la Halele Centrale

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat, luni dimineață, o acțiune de control în Piața de la Halele Centrale, pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte...

Național
  • Luni, 20 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Scad preţurile pe litoral - VIDEO

După ce hotelierii de la malul mării au încasat sume foarte mari în mini-vacanţa de Sfânta Maria, de astăzi fac primele ajustări la tarife. Mai exact, scad preţurile cu până la 15% la cazare....