lama-garsoniera-ploiesti.jpg

Pe lista de investiții, pentru 2018, de la Grădina Zoologică Bucov figurează și construirea unei „căsuțe din lemn” pentru lama Alpaca. Nimic rău în acest lucru. Numai că valoarea estimată este cât o garsonieră din zona Teleajen.

În timp ce autoritățile locale nu contenesc să spună că, la Ploiești, în 2018, vom avea buget de austeritate, una dintre propunerile de investiții de la Grădina Zoologică pare neancorată în realitate. 

Astfel, conform propunerii, se dorește alocarea a 60.000 de lei, adică peste 13.000 de euro, pentru realizarea „căsuței din lemn”, care să aibă 40 de metri pătrați. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dată fiind valoarea destul de mare propusă am fost curioși să vedem dacă nu cumva am putea găsi ceva mai ieftin pe piața imobiliară din municipiu.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Pe un site de profil am găsit în zona Teleajen, din Ploiești, o garsonieră în valoare de 11.000 de euro, cu anunțul: „Vând garsoniera în Ploiești cartierul Teleajen. Aceasta se află la parter într-un bloc P+3E.Dotări:separație gaze+convector, separație apă, (apometre),geamuri termopan,ușă metalică, gresie+faianță, izolație termică, mobilată, baie,bucătărie. Nu necesită nici o investiție. Zonă liniștita cu magazine si mijloace de transport in comun in apropiere(50 m), blocul este la strada principală . Are cadastru și intabulare.PRET FIX.Am toate actele la zi pt vânzare”.

Cât despre „căsuța de 13.000 de euro de la Zoo Bucov, avem și aici descrierea perfectă: 

casuta-lama-zoo.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...