lama-garsoniera-ploiesti.jpg

Pe lista de investiții, pentru 2018, de la Grădina Zoologică Bucov figurează și construirea unei „căsuțe din lemn” pentru lama Alpaca. Nimic rău în acest lucru. Numai că valoarea estimată este cât o garsonieră din zona Teleajen.

În timp ce autoritățile locale nu contenesc să spună că, la Ploiești, în 2018, vom avea buget de austeritate, una dintre propunerile de investiții de la Grădina Zoologică pare neancorată în realitate. 

Astfel, conform propunerii, se dorește alocarea a 60.000 de lei, adică peste 13.000 de euro, pentru realizarea „căsuței din lemn”, care să aibă 40 de metri pătrați. 

Dată fiind valoarea destul de mare propusă am fost curioși să vedem dacă nu cumva am putea găsi ceva mai ieftin pe piața imobiliară din municipiu.

Pe un site de profil am găsit în zona Teleajen, din Ploiești, o garsonieră în valoare de 11.000 de euro, cu anunțul: „Vând garsoniera în Ploiești cartierul Teleajen. Aceasta se află la parter într-un bloc P+3E.Dotări:separație gaze+convector, separație apă, (apometre),geamuri termopan,ușă metalică, gresie+faianță, izolație termică, mobilată, baie,bucătărie. Nu necesită nici o investiție. Zonă liniștita cu magazine si mijloace de transport in comun in apropiere(50 m), blocul este la strada principală . Are cadastru și intabulare.PRET FIX.Am toate actele la zi pt vânzare”.

Cât despre „căsuța de 13.000 de euro de la Zoo Bucov, avem și aici descrierea perfectă: 

casuta-lama-zoo.jpg

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești