lama-garsoniera-ploiesti.jpg

Pe lista de investiții, pentru 2018, de la Grădina Zoologică Bucov figurează și construirea unei „căsuțe din lemn” pentru lama Alpaca. Nimic rău în acest lucru. Numai că valoarea estimată este cât o garsonieră din zona Teleajen.

În timp ce autoritățile locale nu contenesc să spună că, la Ploiești, în 2018, vom avea buget de austeritate, una dintre propunerile de investiții de la Grădina Zoologică pare neancorată în realitate. 

Astfel, conform propunerii, se dorește alocarea a 60.000 de lei, adică peste 13.000 de euro, pentru realizarea „căsuței din lemn”, care să aibă 40 de metri pătrați. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dată fiind valoarea destul de mare propusă am fost curioși să vedem dacă nu cumva am putea găsi ceva mai ieftin pe piața imobiliară din municipiu.

Pe un site de profil am găsit în zona Teleajen, din Ploiești, o garsonieră în valoare de 11.000 de euro, cu anunțul: „Vând garsoniera în Ploiești cartierul Teleajen. Aceasta se află la parter într-un bloc P+3E.Dotări:separație gaze+convector, separație apă, (apometre),geamuri termopan,ușă metalică, gresie+faianță, izolație termică, mobilată, baie,bucătărie. Nu necesită nici o investiție. Zonă liniștita cu magazine si mijloace de transport in comun in apropiere(50 m), blocul este la strada principală . Are cadastru și intabulare.PRET FIX.Am toate actele la zi pt vânzare”.

Cât despre „căsuța de 13.000 de euro de la Zoo Bucov, avem și aici descrierea perfectă: 

casuta-lama-zoo.jpg


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...