Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

lama-garsoniera-ploiesti.jpg

Pe lista de investiții, pentru 2018, de la Grădina Zoologică Bucov figurează și construirea unei „căsuțe din lemn” pentru lama Alpaca. Nimic rău în acest lucru. Numai că valoarea estimată este cât o garsonieră din zona Teleajen.

În timp ce autoritățile locale nu contenesc să spună că, la Ploiești, în 2018, vom avea buget de austeritate, una dintre propunerile de investiții de la Grădina Zoologică pare neancorată în realitate. 

Astfel, conform propunerii, se dorește alocarea a 60.000 de lei, adică peste 13.000 de euro, pentru realizarea „căsuței din lemn”, care să aibă 40 de metri pătrați. 

Dată fiind valoarea destul de mare propusă am fost curioși să vedem dacă nu cumva am putea găsi ceva mai ieftin pe piața imobiliară din municipiu.

Pe un site de profil am găsit în zona Teleajen, din Ploiești, o garsonieră în valoare de 11.000 de euro, cu anunțul: „Vând garsoniera în Ploiești cartierul Teleajen. Aceasta se află la parter într-un bloc P+3E.Dotări:separație gaze+convector, separație apă, (apometre),geamuri termopan,ușă metalică, gresie+faianță, izolație termică, mobilată, baie,bucătărie. Nu necesită nici o investiție. Zonă liniștita cu magazine si mijloace de transport in comun in apropiere(50 m), blocul este la strada principală . Are cadastru și intabulare.PRET FIX.Am toate actele la zi pt vânzare”.

Cât despre „căsuța de 13.000 de euro de la Zoo Bucov, avem și aici descrierea perfectă: 

casuta-lama-zoo.jpg


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești