parcare-parcul-bucopv.jpg

Pe lângă o serie de investiții propuse în 2018, conducerea Parcul Memorial Constantin Stere propune ca, în 2018, să realizeze 200 de locuri de parcare, explicația fiind că, anual, numărul vizitatorilor este de aproximativ 250.000 de persoane.

Propunerea de buget pentru 2018 vizează și o serie de investiții la Parcul Memorial Constantin Stere de la Bucov. Una dintre investițiile propuse vizează realizarea a 200 de locuri de parcare.

„Având în vedere că actuala parcare a parcului este ineficientă pe perioada sezonului cald, se impune realizarea unei noi parcări (eventual extinderea celei existente). În urma studiului geologic, din 10.000 mp, suprafața de construit este de aproximativ 6.000 mp, pentru un număr de circa 200 locuri de parcare. Prin efectuarea acestei lucrări se dorește creșterea confortului vizitatorilor şi calitatea serviciilor oferite către aceștia”, este justificarea conducerii Parcului Memorial Constantin Stere, cu privire la această investiție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoarea estimativă pentru realizarea extinderii parcării cu 200 de locuri este 1.270.000 de lei.

Pe lista de investiții mai figurează amenajarea lacului din zona plajă (3,1 milioane de lei), realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru construirea unei clădiri administrative în Grădina Zoologică (40.000 de lei), realizarea de lucrări de reparații la actuala clădire administrativă (93.000 de lei), realizarea unei căsuțe din lemn pentru lama alpaca (60.000 de lei), precum și realizarea de garduri de protecție pentru animale (120.000 de lei).

Propunerile de investiții vor fi analizate în ședința de vineri a Consiliului Local Ploiești, când va fi supus aprobării și proiectul bugetului local (foto: Arhivă).


Sport
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Toto Tamuz a semnat cu Petrolul Ploiești

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz, atacantul care a mai evoluat la Ploiești și pentru care a înscris 20 de goluri. Potrivit gsp.ro, nigerianul cu cetățenie israeliană vine din postura de jucător liber...