parcare-parcul-bucopv.jpg

Pe lângă o serie de investiții propuse în 2018, conducerea Parcul Memorial Constantin Stere propune ca, în 2018, să realizeze 200 de locuri de parcare, explicația fiind că, anual, numărul vizitatorilor este de aproximativ 250.000 de persoane.

Propunerea de buget pentru 2018 vizează și o serie de investiții la Parcul Memorial Constantin Stere de la Bucov. Una dintre investițiile propuse vizează realizarea a 200 de locuri de parcare.

„Având în vedere că actuala parcare a parcului este ineficientă pe perioada sezonului cald, se impune realizarea unei noi parcări (eventual extinderea celei existente). În urma studiului geologic, din 10.000 mp, suprafața de construit este de aproximativ 6.000 mp, pentru un număr de circa 200 locuri de parcare. Prin efectuarea acestei lucrări se dorește creșterea confortului vizitatorilor şi calitatea serviciilor oferite către aceștia”, este justificarea conducerii Parcului Memorial Constantin Stere, cu privire la această investiție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoarea estimativă pentru realizarea extinderii parcării cu 200 de locuri este 1.270.000 de lei.

Pe lista de investiții mai figurează amenajarea lacului din zona plajă (3,1 milioane de lei), realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru construirea unei clădiri administrative în Grădina Zoologică (40.000 de lei), realizarea de lucrări de reparații la actuala clădire administrativă (93.000 de lei), realizarea unei căsuțe din lemn pentru lama alpaca (60.000 de lei), precum și realizarea de garduri de protecție pentru animale (120.000 de lei).

Propunerile de investiții vor fi analizate în ședința de vineri a Consiliului Local Ploiești, când va fi supus aprobării și proiectul bugetului local (foto: Arhivă).


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.