tratruș-toma-caragiu-investitii.jpg

Anul 2018 va fi unul de austeritate pentru toate instituțiile din subordinea Consiliului Local, nu doar pentru Primăria Ploiești, având în vedere că mare parte din fonduri sunt direcționate către salarii. La Teatrul Toma Caragiu, bugetul de investiții se cifrează la 422.000 de lei, iar pe listă sunt prevăzute achiziții de echipamente de sunet și lumini, dar și un sistem de supraveghere video și de antiefracție.

Față de alți ani, Teatrul Toma Caragiu se bucură de un buget mult mai mare. Veniturile sunt estimate la 11.811.000 de lei, fiind estimate venituri proprii de 650.000 de lei, suma din donații și sponsorizări fiind estimată la 4.000 de lei.

„Cea mai mare sumă, la capitolul cheltuieli este direcționată, către plata salariilor. Cheltuielile de personal se cifrează practic la 8. 209.000 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest total, la capitolul investiții figurează numai 422.000 de lei, din care ar urma să fie achiziționate echipamente de sunet și lumini, dar și, de exemplu, un sistem de supraveghere video, cu o valoare estimată 50.000 de lei. 

Lista de investiții de la Teatrul Toma Caragiu:

investitii-teatrul-toma-caragiu-ploiesti.jpg

investitii.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.