tratruș-toma-caragiu-investitii.jpg

Anul 2018 va fi unul de austeritate pentru toate instituțiile din subordinea Consiliului Local, nu doar pentru Primăria Ploiești, având în vedere că mare parte din fonduri sunt direcționate către salarii. La Teatrul Toma Caragiu, bugetul de investiții se cifrează la 422.000 de lei, iar pe listă sunt prevăzute achiziții de echipamente de sunet și lumini, dar și un sistem de supraveghere video și de antiefracție.

Față de alți ani, Teatrul Toma Caragiu se bucură de un buget mult mai mare. Veniturile sunt estimate la 11.811.000 de lei, fiind estimate venituri proprii de 650.000 de lei, suma din donații și sponsorizări fiind estimată la 4.000 de lei.

„Cea mai mare sumă, la capitolul cheltuieli este direcționată, către plata salariilor. Cheltuielile de personal se cifrează practic la 8. 209.000 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest total, la capitolul investiții figurează numai 422.000 de lei, din care ar urma să fie achiziționate echipamente de sunet și lumini, dar și, de exemplu, un sistem de supraveghere video, cu o valoare estimată 50.000 de lei. 

Lista de investiții de la Teatrul Toma Caragiu:

investitii-teatrul-toma-caragiu-ploiesti.jpg

investitii.jpg


Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...