tratruș-toma-caragiu-investitii.jpg

Anul 2018 va fi unul de austeritate pentru toate instituțiile din subordinea Consiliului Local, nu doar pentru Primăria Ploiești, având în vedere că mare parte din fonduri sunt direcționate către salarii. La Teatrul Toma Caragiu, bugetul de investiții se cifrează la 422.000 de lei, iar pe listă sunt prevăzute achiziții de echipamente de sunet și lumini, dar și un sistem de supraveghere video și de antiefracție.

Față de alți ani, Teatrul Toma Caragiu se bucură de un buget mult mai mare. Veniturile sunt estimate la 11.811.000 de lei, fiind estimate venituri proprii de 650.000 de lei, suma din donații și sponsorizări fiind estimată la 4.000 de lei.

„Cea mai mare sumă, la capitolul cheltuieli este direcționată, către plata salariilor. Cheltuielile de personal se cifrează practic la 8. 209.000 lei.

Din acest total, la capitolul investiții figurează numai 422.000 de lei, din care ar urma să fie achiziționate echipamente de sunet și lumini, dar și, de exemplu, un sistem de supraveghere video, cu o valoare estimată 50.000 de lei. 

Lista de investiții de la Teatrul Toma Caragiu:

investitii-teatrul-toma-caragiu-ploiesti.jpg

investitii.jpg

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești