stadionul-ilie-oana-investitii-2018.jpg

Clubul Sportiv Municipal și-a propus ca, în 2018, să realizeze o serie de investiții la Stadionul Ilie Oană. Pe listă figurează achiziționarea unui nou sistem video, pentru identificarea persoanelor suspecte din timpul evenimentelor sportive, precum și construirea unui sistem de iluminat în interiorul tribunelor și peluzelor.

Propunerea de buget a Clubului Sportiv Municipal Ploiești include și sume necesare pentru o serie de investiții la stadionul Ilie Oană.

În expunerea de motive a proiectului figurează, de exemplu, la capitolul investiții, achiziționarea unui nou sistem video, lucru care ar conduce și la mărirea capacității de supraveghere cu cel puțin 20 de camere. Acestea ar urma să fie instalate atât în interiorul stadionului, cât și în zonele perimetrale, se arată în expunerea de motive. Investiția este estimată la 74.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă propunere este construirea unui sistem de iluminat în interiorul tribunelor și peluzelor stadionului, investiția fiind estimată la 75.000 de lei.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„În prezent stadionul nu dispune de un sistem de iluminat montat în interiorul tribunelor și peluzelor, fapt ce ne-a determinat ca la fiecare competiţie sportivă , să fim nevoiţi să asiguram iluminatul prin aprinderea unor părţi din sistemul de iluminat al nocturnei. Aceasta situaţie a condus în timp la uzarea prematură a unor componente precum lămpile cu halogenuri speciale cât şi a ignitoarelor de aprindere”, explică reprezentanții CSM Ploiești. 

Lista de investiții de la Stadionul Ilie Oană include și execuția racordării tribunei oficiale la sistemul de termoficare.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.