salarii-baza-consiliul-judetean-prahhova.jpg

Consiliul Județean Prahova propune un nou salariu de bază ca urmare a creșterii salariului minim pe economie și a trecerii contribuțiilor de la angajat la angajator, cu data de 1 ianuarie 2018, pentru angajații din Consiliul Județean Prahova. Un portar poate ajunge cu salariul de bază la 3.295 de lei.

Ultima majorare a salariilor de bază a avut loc în luna iulie 2017, când salariile angajaților, inclusiv din administrație,aproape că s-au dublat.

Potrivit unui proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova de vineri, apar noi modificări privind salariile de bază din administrația județeană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai mare salariu de bază poate ajunge la 13.825 de lei, când vine vorba de secretarul județului, iar cel mai mic salariu de bază, pentru muncitorul necalificat se cifrează la 2.797 de lei, fără sporuri.

Dacă proiectul va fi aprobat, un paznic, un portar sau un pompier, de exemplu, vor avea un salariu de bază de 3.295 de lei. Același salariu de bază este propus și pentru un șofer, dar și pentru un muncitor calificat, treapta I.

Un muncitor necalificat, treapta I va avea un salariu de bază de 2.896. Mult mai mare va fi în schimb salariul unui director general sau al arhitectului județului. Astfel, salariul brut maxim, în acest caz, va ajunge la 13.296 lei. Directorul executiv poate câștiga un salariu de bază maxim de 12.843.

Noua grilă de salarizare propusă la Consiliul Județean Prahova:

salarii-de-baza.jpg

salarii-2-cj.jpg

salarii-3-cj-prahova.jpg

salarii-baza-4-cj.jpg

salarii-7-cj-prahova.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...