salarii-baza-consiliul-judetean-prahhova.jpg

Consiliul Județean Prahova propune un nou salariu de bază ca urmare a creșterii salariului minim pe economie și a trecerii contribuțiilor de la angajat la angajator, cu data de 1 ianuarie 2018, pentru angajații din Consiliul Județean Prahova. Un portar poate ajunge cu salariul de bază la 3.295 de lei.

Ultima majorare a salariilor de bază a avut loc în luna iulie 2017, când salariile angajaților, inclusiv din administrație,aproape că s-au dublat.

Potrivit unui proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova de vineri, apar noi modificări privind salariile de bază din administrația județeană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai mare salariu de bază poate ajunge la 13.825 de lei, când vine vorba de secretarul județului, iar cel mai mic salariu de bază, pentru muncitorul necalificat se cifrează la 2.797 de lei, fără sporuri.

Dacă proiectul va fi aprobat, un paznic, un portar sau un pompier, de exemplu, vor avea un salariu de bază de 3.295 de lei. Același salariu de bază este propus și pentru un șofer, dar și pentru un muncitor calificat, treapta I.

Un muncitor necalificat, treapta I va avea un salariu de bază de 2.896. Mult mai mare va fi în schimb salariul unui director general sau al arhitectului județului. Astfel, salariul brut maxim, în acest caz, va ajunge la 13.296 lei. Directorul executiv poate câștiga un salariu de bază maxim de 12.843.

Noua grilă de salarizare propusă la Consiliul Județean Prahova:

salarii-de-baza.jpg

salarii-2-cj.jpg

salarii-3-cj-prahova.jpg

salarii-baza-4-cj.jpg

salarii-7-cj-prahova.jpg


Social
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Comunicat Hidro Prahova privind oprirea apei în Câmpina

HIDRO PRAHOVA anunță că va opri apa în municipiul Câmpina, marți, 17 iulie, pentru lucrări de mentenanță. Sucursala Câmpina a societății HIDRO PRAHOVA SA anunță sistarea furnizării apei potabile în...

Eveniment
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, la Bușteni și la Azuga

Traficul rutier s-a aglomerat iar pe DN1, de data aceasta pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei, la Bușteni și Azuga, unde se circulă în coloană, potrivit Inspectoratului Județean de Poliției...

Social
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

A murit un cunoscut medic din Prahova

Un om deosebit, un medic prețuit și îndrăgit de pacienții săi, un mare iubitor al sportului, un prieten tonic și plin de energie, cu un extraordinar simț al umorului. Așa va rămâne dr. Dan Bohâlțea în...