robu-dna-4-700x336.jpg

Majorările salariale din administrația locală sunt uriașe. Șoferul unui primar de Municipiu a ajuns la o leafă de aproape 10.000 de lei. 

Potrivit publicației opiniatimisoarei.ro, Vasile Paraschiv, soferul primarului Timișoarei, Nicolae Robu, are un salariu de 9.384 lei brut. Venitul este primit de la Poliția Locală, șoferul fiind doar detașat la primărie.

Cel mai mare salariu din Primăria Timișoara nu este încasat de edilul șef, care are 16.313 lei brut, ci de șeful Serviciului Resurse Umane - 18.060 de lei brut. Viceprimarii Timișoarei încasează și ei câte 14.500 de lei brut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a publicat cazul angajaților celei mai sărace primării din Prahova, ale căror salarii au crescut spectaculos în ultima perioadă (detalii AICI)

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.