martisoare.jpg

Cu aproape două săptămâni înainte de 1 Martie, la Ploiești s-au înregistrat peste 120 de solicitări pentru închirierea de spații în vederea vânzării de mărțișoare.

La fel ca în anii trecuți, cele mai multe solicitări, înregistrate la SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești sunt pentru zonele centrale, respectiv pasajul pietonal Nichita Stănescu și Parcul Toma Socolescu.

„La fel ca în anii trecuți, cei interesați pentru închirierea de spații destinate vânzării de mărțișoare au depus cereri la SGU. Urmează să aibă loc ședința Comisiei de urbanism în cadrul căreia se va decide modul în care vor fi soluționate aceste cereri”, a declarat pentru Observatorulph.ro Ovidiu Negulescu, directorul SGU Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Taxa de închiriere este în cuantum de 3,11 lei/mp/zi, existând posibilitatea de închiriere de spații până pe 8 Martie, inclusiv. În Ploiești deja au apărut, de câteva săptămâni, în special în supermarket-uri primele mărțișoare, prețurile fiind cuprinse între 3 -12 lei/bucată. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png