semaforizare-marasesti-cosminele.jpg

De mai bine de un an, administrația din Ploiești a promis că se va rezolva problema legată de funcționarea semafoarelor din intersecția străzilor  Cosminele cu Mărășești. Din păcate, semafoarele sunt tot nefuncționale.

Semaforizarea de la intersecția de la Mărășești urma să fie rezolvată în cadrul unui program de investiții. Numai că, semafoarele, atât pentru pietoni, cât și pentru autoturisme au rămas nefuncționale.

Anul trecut, intersecția figura pe lista de investiții. Mai mult, Comisia Municipală de Transport și Siguranță a Circulației a aprobat realizarea în zonă a unui sens giratoriu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Sens giratoriu nou în Ploiești

La această oră, există în derulare, până în luna mai 2019, un contract de întreținere, revizii și reparații a sistemului de semaforizare în Ploiești, însă la capitolul investiții, momentan, municipalitatea nu a mai dezvăluit planurile viitoare care vizează semaforizarea în municipiu.

Probabil, primele anunțuri vor veni după aprobarea bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2018.

intersectie-semaforizare.jpg

semaforizare-nefunctionala-marasesti.jpg

20180212_093432.jpg

20180212_093355.jpgintersectie-semaforizare.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png