casaalba.jpg

Un consilier județean PSD și-a anunțat demisia, acesta urmând să fie înlocuit în funcție de o colegă de partid.

Consilierul județean PSD, Cătălin Niță, si-a dat demisia din funcția de consilier județean. Postul va fi declarat vacant vineri, urmând ca la viitoarea ședință a CJ Prahova să fie validat un nou consilier județean.

Potrivit unor surse din instituție, Cătălin Niță a renunțat și la funcția deținută la Muzeul Județean de Științele Naturii. Nu se cunosc, deocamdată, motivele demisiilor, însă, se pare, că acesta și-ar fi găsit un nou loc de muncă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Următoarea pe lista de supleanți a PSD este Nicoleta Sprâncenatu, actualmente consilier la cabinetul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

TCE si SGU salvate în luna noiembrie

Pentru prima dată de la începutul anului, cei patru aleși locali de la ALDE nu au votat alături de PSD rectificarea de buget, proiectul fiind votat doar de liberali și de social-democrați....