salșarii-primarie-institutii-subordinea-consiliului-local.jpg

Sume aproape duble pentru plata salariilor și aproape reduse la jumătate când vine vorba de prevederile pentru cheltuielile de funcționare. Bugetele instituțiilor din subordinea Consiliului Local și Primăriei Ploiești sunt influențate semnificativ de creșterile salariale de anul trecut.

Ultima formă de buget propusă de municipalitate a fost publicată pe site-ul Primăriei Ploiești, urmând să fie supusă votului în ședința de Consiliu Local. Propunerea vizează asigurarea sumelor necesare pentru plata salariilor, sume care, comparativ cu anul 2017, aproape s-au dublat, precum reducerea drastică a cheltuielilor materiale.

La Primăria Ploiești față de prevederea de anul trecut de peste 17, 6 milioane de lei pentru cheltuieli salariale, anul acesta propunerea este de 28 de milioane de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La CSM Ploiești, dacă anul trecut prevederea pentru plata salariilor de bază a fost de 2.690.000 de lei, anul acesta este de 5.053.000 de lei.

O creștere semnificativă este înregistrată la Poliția Locală Ploiești, unde prevederea pentru acest an la capitolul salarii de bază este de 13.574.000 de lei față de 7.785.000 de lei, la care se adaugă o creștere semnificativă a sumelor aferente pentru orele de noapte, de la circa 330.000 de lei la 737.000 lei.

Cert este că, pentru acoperirea cheltuielilor salariale, cu mult mai mari față de anul trecut, mai toate instituțiile din subordinea Consiliului Local Ploiești au propus alocări mai mici pentru cheltuielile de întreținere, în speță pentru utilități, pentru materialele de curățenie și pentru carburanți.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine este Lia Savonea, noul preşedinte al CSM

Judecătoarea Lia Savonea a fost aleasă, miercuri, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Lia Savonea a  fost preşedinte al Curţii de Apel Bucureşti. Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul...

Sport
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Turneul Lupilor la Sala Sporturilor Olimpia

Sala Sporturilor Olimpia va găzdui, duminică, 16 decembrie, începând cu ora 16.00, Turneul Lupilor, o competiție fotbalistică organizată de promotorul Adrian Troscenco, cu sprijinul Primăriei...