aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

director-nou-primaria-ploiesti.jpg

La aproape o lună după ce fostul director economic, Viorel Boștină, si-a încetat detașarea la Primăria Ploiești, prin dispoziție a fost numit, temporar, un nou director economic.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a confirmat faptul ca, prin dispoziție, a fost numită temporar în funcția de director economic Mariana Gavrilă, șef Serviciu Buget.

Reamintim faptul că anul trecut postul a devenit temporar vacant după ce Nicoleta Crăciunoiu a fost transferată la Direcția Relații Internaționale. Ulterior, postul a fost ocupat, prin detașare de Viorel Boștină.

Citește și: Primăria Ploiești a rămas fără director economic

Contractul lui Viorel Boștină a încetat, prin acordul părților, la jumătatea lunii ianuarie 2018. Primarul municipiului, Adrian Dobre, a anunțat că ieri a semnat dispoziția de numire temporară în funcția de director economic pentru Mariana Gavrilă.


Administrație
  • Vineri, 18 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Oricum o dai, nu e bine (foto)

În 99% din cazuri dăm vina pe autorități pentru ceea ce nu ne convine. Nu spunem că nu este corect ca lumea să-și verse nervii, mai ales în Ploiești, unde totul pare să involueze, dar trebuie să...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești