director-nou-primaria-ploiesti.jpg

La aproape o lună după ce fostul director economic, Viorel Boștină, si-a încetat detașarea la Primăria Ploiești, prin dispoziție a fost numit, temporar, un nou director economic.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a confirmat faptul ca, prin dispoziție, a fost numită temporar în funcția de director economic Mariana Gavrilă, șef Serviciu Buget.

Reamintim faptul că anul trecut postul a devenit temporar vacant după ce Nicoleta Crăciunoiu a fost transferată la Direcția Relații Internaționale. Ulterior, postul a fost ocupat, prin detașare de Viorel Boștină.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primăria Ploiești a rămas fără director economic

Contractul lui Viorel Boștină a încetat, prin acordul părților, la jumătatea lunii ianuarie 2018. Primarul municipiului, Adrian Dobre, a anunțat că ieri a semnat dispoziția de numire temporară în funcția de director economic pentru Mariana Gavrilă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.