aplicatie-telefon-prahhova-consiliul-judetean.jpg

Turiștii care vor veni în Prahova vor avea posibilitatea, din acest an, să acceseze o aplicație pe telefon pentru a obține informații cu privire la obiectivele turistice, centrele de cazare, precum și cu privire la traseele turistice.

Consiliul Județean Prahova va investi, în 2018, aproximativ 10.000 de euro într-un astfel de program care va fi disponibil atât pentru sistemul Android, cât și pentru IOS.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Prahova, aplicația va furniza informații cu privire la hotelurile din județ, obiectivele turistice, respectiv muzeele din Prahova, drumurile turistice și inclusiv monumentele istorice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,Aplicația va putea fi operațională din acest an. Ne dorim ca aceasta aplicație să includă, pe lângă obiectivele turistice, și parcurile industriale, precum și o hartă interactivă, precum și evenimentele din județ. Aplicația va fi realizată de Schubert & Franzke.", a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Aplicația va putea fi descărcată gratuit.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.