dgaspc-prahova-salarii-directori.jpg

Începutul de an a venit cu o veste proastă pentru directorii centrelor de plasament din Prahova, care vor încasa în luna februarie un salariu mai mic cu până la 500 de lei.

Măsura vine după ce s-a constatat că salariul acestor directori, prin implementarea Legii 153/ 2017 și trecerea contribuțiilor de la angajator la angajați a depășit grila de salarizare propusă pentru anul 2022. Practic, prin scăderea cu 500 de lei, un director de centru de plasament sau de centru pentru adulți ajunge la un salariu maxim de 4.000 - 5.000 lei net.

La această oră la DGASPC Prahova sunt angajate  1.700 de persoane. Salariul minim pentru un funcționar public din DGASPC este de 1.400 de lei net și maxim de 3.700 lei net.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.