lucrari-caragiale-ploiesti.jpg

Pe lista unităților de învățământ unde vor fi executate lucrări de reabilitare la școlile din Ploiești figurează și Colegiul Național IL Caragiale, dar și Colegiul Național Mihai Viteazul. Totodată, Primăria Ploiești intenționează construirea a două noi grădinițe.

Chiar dacă anul 2018 vine la pachet cu un buget de austeritate, pe de o parte ca urmare a sumelor mult mai mici primite de la bugetul de stat, iar pe de altă parte a sumelor cu mult mai mari pentru cheltuielile de personal, Primăria Ploiești a anunțat că vor continua lucrările de reabilitare la mai multe unități de învățământ din municipiu.

Pe lista de investiții derulate la unitățile de învățământ figurează restaurarea parțială a fațadei și acoperișului Colegiului IL Caragiale din Ploiești, în acest sens fiind prevăzută suma de 50.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O sumă identică, respectiv 50.000 de lei, este prevăzută a fi alocată pentru Colegiul Național Mihai Viteazul, unde ar urma să aibă loc lucrări de restaurare a fațadei și înlocuire tâmplărie pentru aripa de Nord.

Alți 50.000 de lei sunt prevăzuți pentru realizarea sălii de sport de la Școala Generală George Enescu, iar pentru modernizarea punctului termic la Colegiul Spiru Haret se propune alocarea a 25.000 de lei.

Pe lista de investiții mai figurează reamenajarea imobilului de pe strada Elena Doamna (50.000 de lei), dar și construirea a două grădinițe, respectiv Grădinița cu program prelungit pe strada Poștei (50.000 de lei), precum și 50.000 de lei pentru PUD, dar și 50.000 de lei pentru construirea unei grădinițe pe Aleea Strunga din Ploiești.

Pe listă mai figurează alocarea a 10.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de la sala de sport a Școlii Gimnaziale Sfânta Vineri


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...