scoala-autorizatie-isu-prahova.jpg

Primăria Ploiești va aloca, în 2018, suma de 50.000 de lei pentru lucrările necesare în vederea obținerii autorizației ISU.

Pe lista școlilor care nu au nici la această oră autorizație ISU figurează Școala Gimnazială IA Bassarabescu, Școala Generală Rareș Vodă, Colegiul IL Caragiale (pentru corpul de clădire de pe strada Romană), Școala Generală Sf. Vasile (clădirea de pe Bulevardul Republicii), Colegiul Tehnic Lazăr Edeleanu (corp cămin), Grădinița cu program normal Crai Nou, Grădinița cu program prelungit nr. 28 și Liceul Tehnologic Transporturi (strada Văleni).

Citește și: Lista școlilor care nu au autorizație de securitate la incendiu. Probleme în 37 de localități din Prahova, inclusiv la Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma prevăzută în proiectul de buget pentru anul 2018 strict pentru lucrările necesare în vederea obținerii autorizației ISU la cele opt unități de învățământ se cifrează la 50.000 de lei. 

Legislația în domeniu prevede că, în cazul în care unitățile de învățământ nu dețin autorizație ISU, de la 1 ianuarie 2018 riscă amenzi cuprinse între 20.000 și 50.000 de lei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.