scoala-autorizatie-isu-prahova.jpg

Primăria Ploiești va aloca, în 2018, suma de 50.000 de lei pentru lucrările necesare în vederea obținerii autorizației ISU.

Pe lista școlilor care nu au nici la această oră autorizație ISU figurează Școala Gimnazială IA Bassarabescu, Școala Generală Rareș Vodă, Colegiul IL Caragiale (pentru corpul de clădire de pe strada Romană), Școala Generală Sf. Vasile (clădirea de pe Bulevardul Republicii), Colegiul Tehnic Lazăr Edeleanu (corp cămin), Grădinița cu program normal Crai Nou, Grădinița cu program prelungit nr. 28 și Liceul Tehnologic Transporturi (strada Văleni).

Citește și: Lista școlilor care nu au autorizație de securitate la incendiu. Probleme în 37 de localități din Prahova, inclusiv la Ploiești

Suma prevăzută în proiectul de buget pentru anul 2018 strict pentru lucrările necesare în vederea obținerii autorizației ISU la cele opt unități de învățământ se cifrează la 50.000 de lei. 

Legislația în domeniu prevede că, în cazul în care unitățile de învățământ nu dețin autorizație ISU, de la 1 ianuarie 2018 riscă amenzi cuprinse între 20.000 și 50.000 de lei.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești