aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dddddddddddddddaaaaaaaa.jpg

Uneori, tehnologia este mai rapidă decât cel mai frumos vis al nostru. Primăria Filipeștii de Pădure, din Prahova, intenționează să îi depășească pe japonezi.

Esențele tari se țin în sticluțe mici, nu în canistre. La fel și asfaltul, nu se mai ține în malaxorul de bitul, ci în sac.

Vizionari, edilii din Filipeștii de Pădure, au descoperit minunile tehnicii. În primul rând se face o importantă economie de carburant, nemaifiind necesară deplasarea unei măgăoaie, pentru orice găurică. În al doilea rând, se dă de lucru unor oameni care altfel ar fi îngroșat rândurile pe la AJOFM.

Ofticoși din fire, recunoaștem că ne tăvălim de ciudă, pentru că primarul Ploieștiului nu este la fel de inventiv și de conectat la evoluțiile tehnologice. Slavă Domnului, gropi avem! Facem noi cinste cu sacii, doar-doar s-o astupa câte ceva.

video: amator... de tehnologie 


Administrație
  • Vineri, 18 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Oricum o dai, nu e bine (foto)

În 99% din cazuri dăm vina pe autorități pentru ceea ce nu ne convine. Nu spunem că nu este corect ca lumea să-și verse nervii, mai ales în Ploiești, unde totul pare să involueze, dar trebuie să...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești