dddddddddddddddaaaaaaaa.jpg

Uneori, tehnologia este mai rapidă decât cel mai frumos vis al nostru. Primăria Filipeștii de Pădure, din Prahova, intenționează să îi depășească pe japonezi.

Esențele tari se țin în sticluțe mici, nu în canistre. La fel și asfaltul, nu se mai ține în malaxorul de bitul, ci în sac.

Vizionari, edilii din Filipeștii de Pădure, au descoperit minunile tehnicii. În primul rând se face o importantă economie de carburant, nemaifiind necesară deplasarea unei măgăoaie, pentru orice găurică. În al doilea rând, se dă de lucru unor oameni care altfel ar fi îngroșat rândurile pe la AJOFM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ofticoși din fire, recunoaștem că ne tăvălim de ciudă, pentru că primarul Ploieștiului nu este la fel de inventiv și de conectat la evoluțiile tehnologice. Slavă Domnului, gropi avem! Facem noi cinste cu sacii, doar-doar s-o astupa câte ceva.

video: amator... de tehnologie 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.