fbpx

incendiu-plaiesilor-locuinta-primaria-ploiesti-chiriasi.jpg

Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marți, la o casă de pe strada Plăieșilor. Două familii au părăsit imobilul în momentul în care focul a cuprins acoperișul clădirii.

Mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Prahova s-au luptat cu flăcările care au cuprins acoperișul clădirii pe o suprafață de 600 de metri. 

Citește și: Imagini de la incendiul din Ploiești. Două familii evacuate din imobilul primăriei

Clădirea era ocupată parter de o familie, care era proprietar, iar la etaj de două familii care aveau statut de chiriași ai Primăriei Ploiești.

Cele opt persoane de la etaj au rămas momentan fără un acoperiș deasupra capului. Surse neoficiale spun că locuința Primăriei Ploiești nu ar fi fost asigurată. Prin urmare, spun aceleași voci, dacă acest lucru se confirmă, municipalitatea va trebui să suporte pagubele.

Citește și: Incendiu la o casă a Primăriei Ploiești, de pe strada Plăieșilor. Opt persoane evacuate. UPDATE

Oficial însă, autoritățile locale spun că, la această oră, se așteaptă raportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova cu privire la cauza care a condus la izbucnirea focului.

„Așteptăm mai întâi expertiza ISU Prahova pentru a vedea care este cauza care a condus la izbucnirea focului”, a declarat telefonic pentru Observatorulph.ro Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Aceeași opinie a fost împărtășită și de viceprimarul Cristian Ganea, care a susținută că ,,va fi acordată o locuință de necesitate, după ce se va stabili clar cauza care a condus la izbucnirea focului”.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, potrivit primelor informații ale ISU Prahova, ar fi un coș de fum necurățat sau defect. Dacă această ipoteză se confirmă, practic la răspundere pot fi trași tot proprietarii clădirii, în speță inclusiv Primăria Ploiești. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....

Național
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Incendiu la un duplex din Florești, Cluj - VIDEO

Cinci autospeciale de pompieri au intervenit, duminică, în comuna Floreşti din Cluj pentru stingerea unui incendiu. Flăcările au afectat două locuințe de pe strada Sub Cetate și două persoane au...