27292607_394849467633101_1409484104_n.jpg

Poate fi considerată una dintre cele mai periculoase intersecții din Ploiești, asta dacă ne raportăm la numărul mare de accidente care se produc acolo sau sunt evitate în ultima clipă.

Chiar dacă Domnișori nu este o stradă mare, mulți șoferi sunt tentați să accelereze, neținând cont de numărul mare de străzi laterale, de unde alți ași ai volanului ies fără să se asigure. Nici configurația zonei nu-i ajută foarte mult pe șoferi, din cauza lipsei de vizibilitate aceștia fiind nevoiți să iasă destul de mult în drumul principal, pentru a se asigura.

Principalele cauze rămân însă nerespectarea vitezei și neacordarea de prioritate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accidentul produs marți seara, este unul din lunga serie a celor care nu de puține ori, pe lângă pagube materiale au produs și victime. 

Cei care locuiesc în zonă ne-au spus că se tem să își parcheze mașinile lângă blocuri, deși prea multe variante nu au. Nu de puține ori, autovehiculele implicate în accidente au ricoșat în cele parcate, avariindu-le serios.

Oamenii solicită autorităților să ia în calcul semaforizarea intersecției, mai ales că pietonii sunt în permanent pericol.

foto: cititor observatorulph.ro, accident intersecția Domnișori cu Padina, 22.01.2018, ora 21.00

27292607_394849467633101_1409484104_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.