maternitatea-ploiesti-reabilitare-termica.jpg

Consiliul Județean Prahova a lansat încă de anul trecut licitația pentru proiectare, urmând ca lucrările de reabilitarea termică să fie realizate din fonduri europene. 

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești este de interes județean, ca urmare a cazuisticii pe care o rezolvă. Construit înainte de Revoluție, spitalul necesită lucrări de reabilitare termică. 

Valoarea estimată a investiției, strict pentru proiectare, se cifrează la 107.500 lei, potrivit anunțului postat pe SEAP, iar pe 12 ianuarie 2018 a fost ultimul termen de depunere a ofertelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul de reabilitare termică și de creștere a eficienței energetice este estimat însă la peste 7 milioane de lei, din care 5,8 milioane de lei ar urma să fie finanțare de la Uniunea Europeană.

Citește și: Peste 1,5 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Maternității Ploiești

Numărul de paturi contractate în regim de spitalizare continuă este de 255, dintre care 235 în regim de spitalizare continuă și 20 cronici, potrivit site-ului Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești.

Lucrările de reabilitare termică, după semnarea contractului, vor dura 18 luni.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.