primaria-ploiesti-locuinte-sociale-lista-prioritate.jpg

Un nou proiect de Consiliu Local vizează aprobarea, pentru anul 2018, a listelor cu ordinea de prioritate în vederea obținerii unei locuințe de către chiriașii din imobilele retrocedate, dar și pentru cei care își doresc o locuință socială. 

Criteriile de repartizare a unei locuințe sociale au fost aprobate încă din luna octombrie a anului trecut. Conform unui nou proiect de Consiliu Local, 160 de persoane figurează în evidența municipalității că au făcut cereri pentru repartizarea unei locuințe.

Conform raportului de specialitate al proiectului, „măsura de protecție prin repartizarea unei locuințe sociale cu chirie mică trebuie să se adreseze acelor familii sau persoane singure care se află în situație de risc social, sunt în vârstă, nu au copii sau nu le pot acorda sprijin sau, deși sunt persoane mai tinere, suferă de diverse boli care le împiedică să presteze activități aducătoare de venit”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Noi criterii de acordare a unei locuințe sociale, din 2018 - Proiect

În baza criteriilor stabilite anul trecut, Comisia de protecție socială din cadrul Consiliului Local a întocmit listele de prioritate, care ar urma să fie supuse votului în viitoarea ședință.

Persoanele interesate pot consulta aceste liste pe site-ul Primăriei Ploiești, secțiunea Consiliul Local - proiecte. 

proiecte-locuinte-primaria-ploiesti.jpg

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.