semafoare-sens-giratoriu-catedrala-intermitent-ploiesti.jpg

Începând de ieri noapte, inclusiv în această dimineață, semafoarele din sensul giratoriu de la Catedrală au trecut pe intermitent, spre disperarea unor șoferi.

„Semafoarele de la Catedrală au funcționat pe intermitent. La fel și în această dimineață. Trebuie să rezolve cineva această problemă”, este opinia unui cetățean care ne-a transmis și imagini cu semafoarele din sensul giratoriu.

Problema a existat și anul trecut, când, timp de câteva săptămâni în zonă s-au înregistrat probleme cu semaforizarea. După acest incident, municipalitatea a încheiat un contract pentru asigurarea mentenanței semafoarelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform raportului zilnic de activitate al Direcției Tehnic Investiții, municipalitatea a încheiat din luna mai a anului trecut un contract de prestări servicii de întreținere și revizii a sistemului de semaforizare, valabil până la 31 decembrie 2017, cu SC UTI Grup.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.